• CENNIK BILETÓW NA BASEN

•

C E N N I K  B I L E T Ó W  N A  B A S E N:

DZIECI – 3 zł.

MŁODZIEŻ  DO  LAT  18 – 4 zł.

DOROŚLI – 6 zł.

KARNETY (10 WEJŚĆ):

DZIECI – 25 zł.

MŁODZIEŻ  DO  LAT  18 – 35 zł.

DOROŚLI – 50 zł.

REZERWACJA MIESIĘCZNA DLA SZKÓŁ I ZAKŁADÓW PRACY:

DZIECI – 80 zł.

MŁODZIEŻ  DO  LAT  18 – 108 zł.

DOROŚLI – 165 zł.

REZERWACJA JEDNORAZOWA DLA SZKÓŁ I ZAKŁADÓW PRACY:

DZIECI – 90 zł.

MŁODZIEŻ  DO  LAT  18 – 120 zł.

DOROŚLI – 180 zł.

U W A G A  S Z A N O W N I  K L I E N C I!

Zakupione karnety są ważne w bieżącym roku szkolnym.